Oncologie heeft te maken met kanker en alle zorg en behandelingen er omheen. Deze zorg kan bestaan uit tumorgerichte behandelingen (zoals chemotherapie of hormonale therapie), symptoomgerichte behandeling (zoals pijnbestrijding) of controles na afloop van een behandeling. De zorg kan poliklinisch worden geboden (polikliniek of dagbehandeling), maar indien nodig ook klinisch met een opname. De oncoloog behandelt alle vormen van kanker met uitzondering van longkanker, schildklierkanker en hematologische kanker (zoals leukemie en lymfklierkanker).

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

 

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

Voor een eerste afspraak bij het specialisme oncologie is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. De huisarts of medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op. U wordt daarna zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak of u ontvangt een brief. De afspraak is met de oncoloog of met de verpleegkundig specialist.

Indien u een bestaande afspraak wilt wijzigen (ook bij de verpleegkundig specialist) kunt u contact met ons opnemen:

  • Dokter Van Dijk, in Terneuzen en in Oostburg op tel: 0115-688202
  • Dokter Sie, in Terneuzen en in Hulst op tel: 0115-688202

 

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688202

Routenummer

44

Meer contactgegevens

Liduina, Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Contact

Tel: 0115-688202

Routenummer

9

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0115-688202

Routenummer

60

Meer contactgegevens