Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Afspraak maken

Het specialisme urologie houdt zich bezig met stoornissen van de urinewegen in ruime zin. Dit gaat van de bovenste rand van de nier tot en met het onderste puntje van de plasbuis. Er zijn korte wachttijden. Na het eerste bezoek aan één van onze urologen volgt binnen twee weken een behandelplan.

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

Voor een eerste afspraak bij het specialisme urologie is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. De huisarts of medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op. U wordt daarna door ons gebeld voor een afspraak of u ontvangt een afspraakbrief.

 

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688340

E-mail: poliurologie@zzv.nl

Routenummer

24

Meer contactgegevens

Liduina, Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Contact

Tel: 0114-373020

E-mail: poliurologie@zzv.nl

Routenummer

4

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0117-459373

E-mail: poliurologie@zzv.nl

Routenummer

77

Meer contactgegevens