Algemene contactgegevens

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Telefoon
0115-688000

E-mail
info@zzv.nl

Gerichte vragen over…

Contactgegevens ziekenhuis

Contactgegevens thuiszorg

Contactgegevens ouderenzorg

Meer

Pers

ZorgSaam vindt heldere communicatie met de media belangrijk. Heeft u als journalist of redactie vragen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze woordvoerders van de afdeling Marketing & Communicatie. We zoeken antwoorden op uw concrete vragen en brengen u in contact met deskundigen. We sturen bovendien regelmatig proactief persberichten en/of plaatsen berichten op onze website of op social media over o.a. ontwikkelingen en innovaties in de zorg.

  • Met concrete vragen kunt u als journalist terecht bij mediaverantwoordelijke en woordvoerder René Maas, via tel: 06-20193707 of via r.maas@zzv.nl, of één van zijn collega’s van Marketing & Communicatie via tel: 0115-688576 of via communicatie@zzv.nl.
  • Er is een bereikbaarheidsdienst tijdens de avond en in het weekend. Heeft u buiten kantooruren dringend informatie nodig? Dan kunt u via het algemene telefoonnummer van ZorgSaam, tel: 0115-688000, naar de dienstdoende woordvoerder vragen.

Fotografie en filmopnames

Voor de privacy van onze patiënten, cliënten, vrijwilligers én medewerkers is het maken van foto’s en filmopnames niet zomaar toegestaan. Alleen als schriftelijke toestemming is gegeven door ZorgSaam, medewerker, patiënt, cliënt en/of familie mag beeldmateriaal worden gemaakt. Wilt u graag foto’s of filmopnames bij ons maken? Stem dan af met team Marketing & Communicatie van ZorgSaam via tel: 0115-688576 of via communicatie@zzv.nl.

Sponsoring

ZorgSaam heeft een terughoudend sponsorbeleid. Op basis van een aantal vastgestelde criteria zoeken wij zelf pro-actief naar activiteiten of evenementen om te sponsoren.

Sponsoring moet een bijdrage leveren aan het versterken van het imago van ZorgSaam en moet de relatie met belangrijke doelgroepen verstevigen. Daarnaast is het belangrijk dat het event/activiteit aansluit bij de merkwaarden van ZorgSaam, te weten: persoonlijk, vitaal & samen.

KVK-nummers

  • Stichting ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is 67721133
  • ZorgSaam Ziekenhuis B.V. is 68666276
  • ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg B.V. is 68666284
  • ZorgSaam Zorgsupport B.V. is 68666292