ZorgSaam - Geboortecentrum

Verloskunde & Geboortecentrum

Gezinsgerichte kraamzorg voor heel Zeeland

Gefeliciteerd! U bent zwanger. Een spannende periode breekt aan waarin wij u graag willen begeleiden op een manier die bij u past. Iedere zwangere vrouw is welkom bij ons. Onze medewerkers, zoals gynaecologen, verloskundigen en verpleegkundigen bieden graag zorg op maat en werken samen onder één dak. We streven er naar om u met een goed gevoel te laten terugkijken op een bijzondere gebeurtenis in uw leven. We vinden het bijzonder om hier deel van te mogen zijn en we kijken er naar uit om u te ontmoeten!

 

Ook is het mogelijk om van boven de Westerschelde bij ons op controle te komen en in ons Geboortecentrum ZorgSaam te bevallen. Volg onze Facebook-pagina voor alle nieuwtjes.  

ZorgSaam-Verloskunde-Geboortecentrum

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Zodra u weet dat u zwanger bent, kunt u contact opnemen met de verloskundige. Dit kan zonder een verwijsbrief van de huisarts. Onze assistentes van de poli verloskunde/gynaecologie plannen dan de eerste echo. Die vindt plaats rond een zwangerschapsduur van 9 à 10  weken, omdat dan de uitgerekende datum het beste kan worden vastgesteld. 

U kunt telefonisch een afspraak maken op tel: 0115-688517​​​​​​.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688517

Tel: 0115-688442 (tel. spreekuur: ma, woe en vrij van 13:30-14:30 uur)

Tel: 0115-688228 (spoednummer 24/7)

E-mail: verloskundigen@zzv.nl

Routenummer
28
Afdeling B0

Andere geïnteresseerden bekeken ook