ZorgSaam-Longgeneeskunde

Longgeneeskunde

Spreekuur in Terneuzen & Oostburg

Het specialisme longgeneeskunde richt zich op onderzoek, behandeling en preventie van longziekten. Een longarts onderzoekt en behandelt ziekten van het ademhalingssysteem. Denk hierbij aan astma en COPD, allergieën, longkanker, longontsteking, slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen, sarcoïdose en longembolie. Ook is de longarts specialist op het gebied van tuberculose.

ZorgSaam-Longgeneeskunde

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt op deze pagina de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. Op deze pagina vindt u onze wachttijden.

Bel naar ZorgSaam Ziekenhuis op tel: 0115-688699 en kies voor optie 1 om een afspraak te maken. Optie 2 is de longverpleegkundige, optie 3 is de longfunctie en optie 4 is de secretaresse.  

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688699

E-mail: longpoli@zzv.nl

E-mail: longverpleegkundigen@zzv.nl

Routenummer
58
57 (longfunctie)

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688699

E-mail: longpoli@zzv.nl

E-mail: longverpleegkundigen@zzv.nl

Routenummer
60 (longpoli)
60 (longfunctie, u hoeft zich voor de longfunctie niet te melden)

Andere geïnteresseerden bekeken ook