In het ziekenhuis & voor buitenaf met/zonder verwijzing

Afspraak maken

De fysiotherapeuten werken in ziekenhuis De Honte in Terneuzen en Antonius in Oostburg, zowel tijdens de opname (klinisch) als in de eerste lijn (poliklinisch). Tijdens een opname kan het zijn dat uw behandelend arts fysiotherapie noodzakelijk vindt. Eén van onze fysiotherapeuten komt dan bij u langs. Daarnaast werken we ook als eerstelijnspraktijk. U kunt met en zonder verwijzing van een huisarts of specialist bij ons terecht.

U kunt telefonisch een afspraak maken bij de afdeling fysiotherapie op tel: 0115-688262. Dit nummer geldt voor beide locaties.

Tijdens de lunch- en koffiepauze en buiten kantooruren kunt u de voicemail inspreken. Als u vragen heeft of bijzonderheden wilt melden, kunt u ons ook bereiken via fysiozorgsaam@zzv.nl. Komt u voor de eerste keer, neem dan uw afsprakenkaart en eventueel de verwijzing van uw (huis)arts mee. U kunt zich melden bij ons in De Honte in Terneuzen op route 89 en in bij onze praktijk op het terrein van ziekenhuis locatie Antonius in Oostburg op de Baljuw Veltersweg 20.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA  Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688262

Routenummer

89

Meer contactgegevens

Antonius, Baljuw Veltersweg 20
4501 AV Oostburg

Contact

Tel: 0115-688262

Meer contactgegevens