ZorgSaam-Gynaecologie

Gynaecologie

Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Een gynaecoloog behandelt verloskundige problemen, vrouwenziekten en vruchtbaarheidsproblemen. Onder de verloskundige problemen vallen alle niet normaal verlopende zwangerschappen en bevallingen. De behandeling daarvan gebeurt door de gynaecoloog of door een verloskundige (onder verantwoordelijkheid van een gynaecoloog). Vrouwenziekten omvatten een breed scala van aandoeningen aan de vrouwelijke geslachtsorganen, zoals menstruatieproblemen, verzakkingen en gezwellen. Vruchtbaarheidsproblemen worden bij ons in kaart gebracht en zo mogelijk behandeld.

ZorgSaam-Gynaecologie

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

 

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

 

Voor een eerste afspraak op de polikliniek gynaecologie is een verwijzing van de huisarts, medisch specialist of verloskundige nodig. De huisarts of medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op. U wordt daarna zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688517

E-mail: polivrouwenartsen@zzv.nl

Routenummer
28

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688517

E-mail: polivrouwenartsen@zzv.nl

​​​

Routenummer
62

Liduina

Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0115-688517

E-mail: polivrouwenartsen@zzv.nl

Routenummer
4

Andere geïnteresseerden bekeken ook