Spreekuur in Terneuzen & Oostburg

Afspraak maken

Het specialisme longgeneeskunde richt zich op onderzoek, behandeling en preventie van longziekten. Een longarts onderzoekt en behandelt ziekten van het ademhalingssysteem. Denk hierbij aan astma en COPD, allergieën, longkanker, longontsteking, slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen, sarcoïdose en longembolie. Ook is de longarts specialist op het gebied van tuberculose.

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

U kunt telefonisch een afspraak maken bij het specialisme longgeneeskunde op tel: 0115-688699 en kies voor optie 1.​​​​ Optie 2 is voor de longverpleegkundige, optie 3 is voor de longfunctie en optie 4 is de secretaresse.

 

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688699

E-mail: polilonggeneeskunde@zzv.nl

E-mail: longverpleegkundigen@zzv.nl

Routenummer

58 57 (longfunctie)

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0115-688699

E-mail: polilonggeneeskunde@zzv.nl

E-mail: longverpleegkundigen@zzv.nl

Routenummer

60 (longpoli) 60 (longfunctie, u hoeft zich niet te melden)

Meer contactgegevens