Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Afspraak maken

De kinderarts begeleidt kinderen vanaf de geboorte tot het 18e levensjaar. Kindergeneeskunde is een uitgebreid vakgebied. Sommige aandoeningen zijn aangeboren, andere zijn later ontstaan zoals infecties, chronische ziekten, groei- en ontwikkelingsachterstand of psychosociale problemen. De meeste kinderen worden gezien op de polikliniek, maar kinderartsen zorgen ook voor kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis. Samen met uw kind bent u van harte welkom bij ons.

Bekijk ook www.zeehondsam.nl

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

U kunt telefonisch een afspraak maken bij het specialisme kindergeneeskunde op tel: 0115-688493.

Videoconsult

Binnen het specialisme kindergeneeskunde is het mogelijk om bij één of meerdere zorgverleners een videoconsult (beeldbellen) in te plannen. Bespreek de mogelijkheden met uw zorgverlener.

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688493

E-mail: polikinderartsen@zzv.nl

Routenummer

27

Meer contactgegevens

Antonius , Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688493

E-mail: polikinderartsen@zzv.nl

Routenummer

62

Meer contactgegevens

Liduina , Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0115-688493

E-mail: polikinderartsen@zzv.nl

Routenummer

15

Meer contactgegevens