Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Afspraak maken

Een gynaecoloog behandelt verloskundige problemen, vrouwenziekten en vruchtbaarheidsproblemen. Onder de verloskundige problemen vallen alle niet normaal verlopende zwangerschappen en bevallingen. De behandeling daarvan gebeurt door de gynaecoloog of door een verloskundige (onder verantwoordelijkheid van een gynaecoloog). Vrouwenziekten omvatten een breed scala van aandoeningen aan de vrouwelijke geslachtsorganen, zoals menstruatieproblemen, verzakkingen en gezwellen. Vruchtbaarheidsproblemen worden bij ons in kaart gebracht en zo mogelijk behandeld.

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

Voor een eerste afspraak op de polikliniek gynaecologie is een verwijzing van de huisarts, medisch specialist of verloskundige nodig. De huisarts of medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op. U wordt daarna zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA  Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688517

Routenummer

28

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688517

E-mail: polivrouwenartsen@zzv.nl ​​​

Routenummer

62

Meer contactgegevens

Liduina, Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0115-688517

Routenummer

4

Meer contactgegevens