ZorgSaam-Orthopedie

Orthopedie

Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Orthopedie is een chirurgisch specialisme dat aandoeningen behandelt op het gebied van uw bewegingsapparaat. Veel voorkomende aandoeningen zijn: slijtage van de heup en de knie, gewrichtsontstekingen, gescheurde pezen en banden, botbreuken en schouderklachten.

 

Wachttijd bedraagt 2 weken 

De wachttijd voor de poli is het aantal weken tussen het moment dat u (of uw huisarts) met ons een afspraak maakt voor een eerste polikliniek bezoek en het moment waarop u bij ons terecht kunt. Bij een spoedaanvraag van uw huisarts kunt u nog eerder terecht.

ZorgSaam - Orthopedie

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt op deze pagina de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. Op deze pagina vindt u onze wachttijden.

Bel naar de afsprakenlijn van ZorgSaam Ziekenhuis op tel: 0115-688600 en kies voor optie 5 (Orthopedie).

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688446

Routenummer
70, 72

Liduina

Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0114-373022

Routenummer
5

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0117-459287

Routenummer
55

Andere geïnteresseerden bekeken ook