Ziekenhuis Zeeland

Ziekenhuis Zeeland

Wij verlenen ziekenhuiszorg op hoog niveau in onze ziekenhuizen in Zeeland. ZorgSaam heeft meerdere ziekenhuislocaties, namelijk: De Honte (Terneuzen), Liduina (Hulst) en Antonius (Oostburg).

Naast ziekenhuiszorg verleent ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen ook ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Niet veel zorgorganisaties in ons land hebben zo’n breed, op elkaar afgestemd aanbod. Verspreid over de regio zijn we zo dichtbij mogelijk beschikbaar. 

Samen voor persoonlijke zorg

ZorgSaam brengt u persoonlijke zorg op de juiste plaats, op het juiste moment en door de juiste persoon. In ons ziekenhuis is een breed scala specialismen aanwezig, zoals cardiologie (dottercentrum), chirurgie, dermatologie, orthopedie, etc.

Door nauwe samenwerking met zorgverleners in zowel Nederland en België bieden wij de patiënt kwalitatief goede zorg in Zeeland. Daarnaast hebben onze ziekenhuizen diverse voorzieningen en services om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor ons belangrijk dat de patiënt centraal staat. Samen voor de  beste zorg.

Bijzonder om de geruststelling mee te maken voor de operatie. En de zorg na de operatie is boven verwachting. Mocht ik om een of andere reden nog eens naar een ziekenhuis moeten, dan ga ik zeker naar ZorgSaam!
Een tevreden patiënt

Dichtbij

ZorgSaam is het persoonlijke ziekenhuis in Zeeland voor jong en oud. De individuele behoeften van zorgvragers, hun naasten en onze medewerkers staan centraal. Onze focus ligt op persoonlijke zorg door aandacht voor u als patiënt. Dit op elk moment in uw leven. Een goede toegankelijkheid en spreiding van zorg in de regio Zeeland speelt hierin een belangrijke rol. ZorgSaam streeft naar ziekenhuiszorg dichtbij huis, zodat die goed bereikbaar is voor u als patiënt.

 

Vitaal
Samen
Persoonlijk