Afspraak maken voor de polikliniek

Via onze specialismen en afdelingen van ZorgSaam Ziekenhuis kunt u rechtstreeks een afspraak maken op één van de locaties. U leest per specialisme of afdeling hoe dit in z’n werk gaat.

  • Bij sommige specialismen is het mogelijk om een online afspraak te maken via het Patiëntenportaal. De komende tijd breiden we het aantal specialismen uit.
  • Bij sommige specialismen en afdelingen is het niet mogelijk om als patiënt zelf een afspraak te maken. Nadat uw huisarts of medisch specialist u doorverwezen heeft, nemen we telefonisch contact met u op of u ontvangt een brief van ons.

Afspraak maken om bloed te prikken

In het ziekenhuis

U kunt enkel op afspraak bloed laten prikken in de ziekenhuizen in Oostburg, Hulst en Terneuzen. Neem vooraf contact op:

  • Telefonisch: op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur via tel: 088-7067082;
  • Via het Patiëntenportaal. U logt in met behulp van uw DigiD-code. In uw Patiëntenportaal kun u via de agenda een afspraak maken bij het laboratorium.
    Klik hier voor een handleiding.

Op buitenpriklocaties

Op diverse plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen kunt u zonder afspraak terecht om bloed te laten prikken op één van de bloedpriklocaties. Diagnovum verzorgt dit voor ZorgSaam, zowel op de prikposten in de wijk als in de thuissituatie. Op de website van Diagnovum staan de locaties en de tijden bij u in de buurt:

Afspraak maken voor radiologie

Moet u een röntgenfoto, mri of echo laten maken? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken via tel: 0115-688433, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 uur.