Afspraak maken voor de polikliniek

Via onze specialismen en afdelingen van ZorgSaam Ziekenhuis kunt u rechtstreeks een afspraak maken op één van de locaties. U leest per specialisme of afdeling hoe dit in z’n werk gaat.

  • Bij sommige specialismen is het mogelijk om een online afspraak te maken via het Patiëntenportaal. De komende tijd breiden we het aantal specialismen uit.
  • Bij sommige specialismen en afdelingen is het niet mogelijk om als patiënt zelf een afspraak te maken. Nadat uw huisarts of medisch specialist u doorverwezen heeft, nemen we telefonisch contact met u op of u ontvangt een brief van ons.

Afspraak maken om bloed te prikken

In het ziekenhuis

U kunt alleen op afspraak bloed laten prikken in de ziekenhuizen in Oostburg, Hulst en Terneuzen. Neem vooraf contact op:

  • Telefonisch: op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur via tel: 088-7067082;
  • Via het Patiëntenportaal. U logt in met behulp van uw DigiD-code. In uw Patiëntenportaal kun u via de agenda een afspraak maken bij het laboratorium.
    Klik hier voor een handleiding.

Bloedprikken zonder afspraak

Op diverse plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen kunt u door onze samenwerkingspartner Diagnovum bloed laten prikken zonder afspraak. Zij helpen u graag op een van de prikposten in de wijk. Op aanvraag van uw huisarts of andere zorgverlener komen zij ook thuis bloedprikken.

Op de website van Diagnovum vindt u een overzicht van alle locaties en openingstijden.

Afspraak maken voor radiologie

Moet u een röntgenfoto, mri of echo laten maken? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken via tel: 0115-688433, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 uur.