Tevreden patiënten, cliënten en bewoners, daar gaat het om. Daarom staan we ook open voor verbetering. We horen graag hoe u onze zorg ervaart of heeft ervaren. U kunt dit laten weten tijdens een zorgmoment, tijdens een evaluatiemoment of na afloop. En het kan via Zorgkaart Nederland.

We zouden het fijn vinden als u uw ervaring ook deelt op Zorgkaart Nederland. Zo kunnen anderen zien wat u van onze zorg vindt en helpt u anderen om een geschikte zorgaanbieder te kiezen. Bovendien gebruikt ZorgSaam de waarderingen om de zorg verder te verbeteren. Voor het ziekenhuis vervangt Zorgkaart Nederland bijvoorbeeld de poliwaardeerkaarten. Voor de thuis- en ouderenzorg vervangt het deels de CQ-index.

Het is dus belangrijk dat veel patiënten, cliënten en bewoners laten weten wat zij van onze zorgverlening vinden. Bijvoorbeeld via Zorgkaart Nederland.

Klachten

We willen Zorgkaart Nederland gebruiken voor positieve waarderingen, maar ook voor verbeteringen. Bij klachten verwijzen wij u naar onze klachtenfunctionaris. Dit in het kader van uw privacy en voor een correcte afhandeling van uw klacht.

Stappenplan

Bekijk ons stappenplan hoe u een waardering plaatst:

Naar Zorgkaart Nederland

Klik in de afbeeldingen op één van de links (‘Bekijk alle waarderingen’ of ‘Plaats een waardering’) om ZorgSaam te ontdekken en/of om een waardering te plaatsen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorgSaam Ziekenhuis is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorgSaam Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering