Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Afspraak maken

Neurologie is het specialisme dat zich bezighoudt met ziekten van de hersenen, het ruggenmerg,  de zenuwen en de spieren. Hoofdpijn, krachtsverlies, duizeligheid, uitstralende rugpijn en verlammingsverschijnselen zijn veelvoorkomende symptomen. Ziekten zoals epilepsie, ziekte van Parkinson, dementie, multiple sclerose (M.S.), ontsteking van de zenuwen of een beroerte worden door onze neurologen behandeld.

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

 

U kunt telefonisch een afspraak maken bij het specialisme neurologie op tel: 0115-688532. U krijgt dan een keuze menu. Kies voor optie 1 (Neurologie) en kies dan vervolgens opnieuw voor optie 1. Als uw huisarts een aanvraag indient voor u, dan wordt u schriftelijk of telefonisch uitgenodigd voor een eerste afspraak.

Videoconsult

Binnen het specialisme neurologie is het mogelijk om bij één of meerdere zorgverleners een videoconsult (beeldbellen) in te plannen. Bespreek de mogelijkheden met uw zorgverlener.

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

 

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688532

E-mail: polineurologie@zzv.nl

Routenummer

31 t/m 34

Meer contactgegevens

Liduina, Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Contact

Tel: 0115-688532

E-mail: polineurologie@zzv.nl

Routenummer

8

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0115-688532

E-mail: polineurologie@zzv.nl

Routenummer

53

Meer contactgegevens