Onze neurologen werken met  andere specialisten samen om zo de juiste zorg aan u te verlenen. Zo verzorgen ze samen met de geriaters de geheugenpoli voor patiënten met geheugenklachten en werken ze in het Slaapcentrum Zeeland samen met de longartsen, psychiaters en KNO-artsen.

Op de poli neurologie werken naast de medisch specialisten ook gespecialiseerd verpleegkundigen. Zij zorgen voor een goede follow-up van de behandelingen. Er zijn gespecialiseerd verpleegkundigen voor de aandoeningen hoofdpijn, slaapproblemen en CVA, MS en Parkinson.

Andere ziekenhuizen

De neurologen hebben een nauwe samenwerking met het specialisme neurologie en neurochirurgie van het UZ Gent. Hierdoor zijn neurologische patiënten verzekerd van goede medische zorg. Een neurochirurg houdt wekelijks spreekuur in Terneuzen. Patiënten die voor een behandeling naar Gent zijn geweest, kunnen hierdoor dichtbij huis terecht voor poliklinische afspraken.

Ook is er goede samenwerking met het ZRTI voor de behandelingsvorm radiotherapie en met het ADRZ vanwege een onderzoek via de DaT-scan.