Geriatrie richt zich op de zorg voor ouderen. Oudere mensen kunnen klachten hebben op zowel lichamelijk, geestelijk en/of sociaal gebied. Deze klachten kunnen het functioneren van alle dag negatief beïnvloeden. Veel voorkomende problemen zijn geheugenstoornissen en onverklaarbare achteruitgang. Soms is het onduidelijk waar deze klachten precies vandaan komen. De klinisch geriater (specialist voor ouderen) doet dan uitgebreid onderzoek om de oorzaak van uw klachten te vinden. Onze geriaters en geriatrie verpleegkundigen kijken altijd hoe u zo lang mogelijk zelfredzaam kunt blijven en uw kwaliteit van leven zo hoog mogelijk blijft.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. Op deze pagina vindt u onze wachttijden.

U kunt telefonisch een afspraak maken bij het specialisme geriatrie op tel: 0115-688667 of aan de balie van ons secretariaat in Terneuzen (route 94).

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688667

Routenummer

94

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688667

E-mail: poligeriatrie@zzv.nl

Routenummer

90

Meer contactgegevens

Liduina , Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0115-688667

E-mail: poligeriatrie@zzv.nl

Routenummer

9

Meer contactgegevens