Ontharen (laser)

Ontharen door middel van scheren, epileren of harsen werkt maar tijdelijk. Wilt u uw ongewenste haargroei verwijderen met behulp van een doeltreffende methode? Dat kan via een behandeling bij Huidcentrum ZorgSaam, namelijk via de LightSheer Diode-laser.

Deze laser verwijdert het ongewenste haar met behulp van laserlicht, zonder dat de kwaliteit van de huid vermindert. De laser is geschikt voor elk type lichaamsbeharing dat gepigmenteerd is, ofwel de donkere haren.

Elke plek op het lichaam, waar haren groeien, kan gelaserd worden. Maar de meest voorkomende locatie is toch wel het gelaat. Ook rug, benen, oksels en borst worden vaak gedaan. Feit is dat, ongeacht de sekse, overmatige haargroei vaak als heel vervelend wordt ervaren. Dus ook mannen kunnen terecht bij Huidcentrum ZorgSaam.

Werking

De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig in shock gebracht worden dat nieuwe haargroei voor lange tijd niet meer mogelijk is. De huid wordt hierbij niet beschadigd. De haren worden in principe per stuk behandeld.

Laserontharing met de LightSheer laser kent gemiddeld zes behandelingen, waarbij er sprake is van een haarvermindering van tachtig tot honderd procent! Eventuele resthaartjes die achterblijven zijn zo goed als onzichtbaar omdat deze veel dunner zijn en minder pigment bevatten.

Voordelen

Meest effectieve wijze van ontharen, weinig pijn tijdens de behandeling (per regio verschillend), snel (gemiddeld zes behandelingen), kosten effectief, lange termijn werking, veilig & huidvriendelijk, wetenschappelijk bewezen, constante kwaliteit van de laserbundel en wereldwijd toegepast.

Tip

Belangrijk om te weten is dat een behandeling in het gelaat bij vrouwen in de meeste gevallen wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar of dit ook voor mannen geldt.

Prijzen

Bekijk de prijslijst hier.

Meer weten?

Bekijk onze patiëntfolder.