In de polikliniek houden de medisch specialisten hun spreekuren en worden onderzoeken en behandelingen uitgevoerd.

Afspraak maken

U leest per specialisme of afdeling hoe dit in z’n werk gaat. Klik voor een overzicht:

 

Wat neemt u mee?

Bij een bezoek aan de polikliniek neemt u mee:

  • de verwijsbrief van uw huisarts;
  • een bewijs van uw ziektekostenverzekering;
  • een overzicht van de medicijnen die u gebruikt;
  • uw afsprakenkaart.

Heeft u nog geen afsprakenkaart?

Als u nog geen afsprakenkaart heeft, gaat u eerst naar de afsprakenadministratie. Voor het aanvragen ervan hebt u een geldig identiteitsbewijs nodig. Bij patiënten van 6 jaar of ouder maken we een foto voor op de kaart. Deze slaan we digitaal op bij uw gegevens die we al in het ziekenhuis hebben.

De polikliniek

In de polikliniek meldt u zich bij de balie van de spreekuurassistente. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Het is mogelijk dat u niet op de afgesproken tijd aan de beurt bent, omdat spoedgevallen de voortgang van het spreekuur vertragen. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Plan uw afspraak goed in en bel op tijd af als u niet kunt komen. Anders zitten andere patiënten onnodig te wachten.

Wachttijden

We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Er is meestal wel wachttijd tussen het maken van een afspraak en de datum waarop u terecht kunt. Deze is volgens de Nederlandse normen relatief kort. Hier vindt u een overzicht van de actuele wachttijden in ons ziekenhuis.

Ik heb in het ziekenhuis een behandelaar gevonden die mij in mijn chronische aandoening echt iets gebracht heeft. In één woord: geweldig. Een tevreden patiënt