ZorgSaam doet haar uiterste best om het leven van onze bewoners zo prettig mogelijk te maken. Maar er zijn grenzen aan wat wij als medewerkers en als organisatie kunnen doen. Daarom zijn er binnen ZorgSaam Zorggroep diverse Stichtingen ‘Vrienden van…’ in het leven geroepen. Zij realiseren wat extra’s in de zorg. Iets dat een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven. Met behulp van sponsoracties, donaties, schenkingen en legaten wordt geld ingezameld om activiteiten en voorzieningen te bekostigen op onze ouderenzorglocaties. En dit komt onze bewoners en cliënten ten goede!

Stichting…

Vrienden van ZorgSaam

De stichting Vrienden van ZorgSaam richt zich op projecten die de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.  Vrienden van ZorgSaam is er voor heel ZorgSaam; het ziekenhuis, de thuis- en ouderenzorg en de ambulance. Kijk voor meer informatie op de website www.vriendenvanzorgsaam.nl.

Vrienden van Antonius

 

Vrienden van Bachten Dieke

 

Vrienden van De Blaauwe Hoeve

Vrienden van Coensdike

 

Vrienden van Vremdieke

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze stichtingen ‘Vrienden van’? Informeer op de desbetreffende locatie naar onze ‘Vrienden van…’ of stuur een mail naar info@zzv.nl.