Iedereen wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Soms heeft u daar echter ondersteuning bij nodig, zoals thuiszorg. Bijvoorbeeld hulp bij het aankleden, wassen of het toedienen van medicijnen. Ook kan het zijn dat u na een operatie tijdelijk extra thuiszorg nodig heeft. Onze verzorgenden en verpleegkundigen van de thuiszorg van ZorgSaam staan voor u klaar!

Bij deze wil ik thuiszorg bedanken. In de loop der jaren is de mate van verzorging steeds toegenomen en zo ook de contacten tussen de familie en de thuiszorg. Een tevreden cliënt

Verzorging

Heeft u hulp nodig met aankleden en wassen of bij het eten en drinken? Lukt het u zelf niet meer om uw steunkousen aan te doen? Heeft u er moeite mee om zelfstandig in en uit bed te komen? Onze medewerkers helpen u graag bij uw persoonlijke verzorging. Ook kunnen zij u begeleiden bij het omgaan met uw ziekte of gezondheidsproblemen.

Verpleging

Komt u net uit het ziekenhuis en kunt u eigenlijk nog niet zonder verpleging? Of heeft u een ziekte waarbij verpleegkundige hulp nodig is. Onze verpleegkundigen komen bij u thuis om bijvoorbeeld wonden te verzorgen, voor pijnbestrijding en infuustherapie. Verder kan de verpleegkundige u advies geven over het gebruik van hulpmiddelen en medicijnen. Zo helpen wij u uw gezondheid te verbeteren, ziekte te voorkomen en/of lijden te verlichten.

Specialistische verpleging

Het kan zijn dat u specialistische verpleegkundige zorg nodig heeft in uw thuissituatie. ZorgSaam heeft in de thuiszorg ook verpleegkundigen in dienst die zich gespecialiseerd hebben in een bepaald vakgebied. Denkt u daarbij aan vakgebieden en aandoeningen als astma, COPD, oncologie, continentie, diabetes, stomazorg, palliatieve zorg en complexe medisch technische zorg. Om in aanmerking te komen voor specialistische verpleegkundige zorg heeft u een verwijzing nodig van uw behandelend arts. Voor de continuïteitshuisbezoeken voor mensen met kanker is geen verwijzing nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw behandeld arts of met één van onze wijkverpleegkundigen.

Particuliere zorg

Wilt u meer verzorging of verpleging dan waar u voor in aanmerking komt? Dat kan. U kunt namelijk altijd zelf extra zorg inkopen bij ons. Lees meer over particuliere zorg.

Wilt u verpleging of verzorging aanvragen?