• Bachten Dieke

  Koninginnelaan 2
  4532 BP Terneuzen
  Nederland

  0115 - 613 659
  ZorgSaam-Bachten Dieke

Bachten Dieke is gelegen aan de Koninginnelaan in Terneuzen. Deze locatie beschikt over 86 appartementen, dagopvang en verpleeghuiszorg. Aan de achterzijde van Bachten Dieke ligt een mooie, groot aangelegde tuin waar heerlijk in te wandelen is. Er zijn verschillende zitjes en fitness toestellen aanwezig. 

In het restaurant van Bachten Dieke kunt u gebruik maken van een heerlijk kopje koffie. Ook kunt u er à la carte eten. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen uit de buurt. Op het tabblad 'Voorzieningen' leest u meer over ons restaurant.

Vitaal Centrum

Het centrum 'Vitaal ouder' in Bachten Dieke opende in 2010. Het doel hiervan is het voorkomen van een sociaal isolement en zorgen dat bewoners en omwonenden mentaal fit blijven. Er is apparatuur aangeschaft om op een speelse en laagdrempelige manier cliënten te amuseren in het Bruin Café. Zo is er een speeltafel met o.a. oud Hollandse spelletjes om de hersenen te 'joggen', een jukebox die oude tijden doet herleven en een professionele massagestoel voor ultieme ontspanning.

Duurzaam Bachten Dieke

Bachten Dieke gestart met ‘Duurzaam Bachten Dieke’. Het streven is om binnen twee jaar een bezuiniging van 20% te behalen op bijvoorbeeld energiekosten en afvalverwerking. Doel is om bewustzijn te creëren en mensen te prikkelen om met elkaar na te denken over een duurzame werk- en leefomgeving. Het mooie van dit project is dat iedereen, jong en ouder, er aan mee kan werken. Heeft u een besparingstip? Deel die dan met ons. In Bachten Dieke hangt een ideeënbus. Komt u niet in Bachten Dieke maar heeft u toch een idee? U kunt uw idee dan mailen naar duurzaambachtendieke@zzv.nl

Contactgegevens

Bachten Dieke

Koninginnelaan 2 in Terneuzen

Tel: 0115 - 613659

Bachten Dieke in Terneuzen, één van de ouderenzorglocaties van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, biedt het volgende aan. Als u op één van de links klikt, leest u wat dit precies betekent. 

Woonvormen

Tijdelijk verblijf

En...

Bachten Dieke heeft de volgende voorzieningen:

 • Café
 • Bibliotheek
 • Restaurant 
 • Winkel
 • Kapsalon
 • Pedicure
 • Verhuur scootmobiel
 • Vervoersdienst

Restaurant Bachten Dieke

Woont u in Bachten Dieke of in de omgeving? U kunt gezellig aanschuiven in het restaurant van Bachten Dieke. Iedere dag tussen 11:30 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 18:30 uur kunt u genieten van een lekkere maaltijd. Wij zorgen er iedere dag voor dat u kunt kiezen uit twee verschillende maaltijdvarianten. U kunt aan ons buffet zelf uw maaltijd samenstellen. Ook kunt u een keuze van de kleine kaart maken, zoals biefstuk of een zalmmoot. Natuurlijk kunt u ook voor een uitsmijter of een lekker vers bereid broodje bij ons terecht. Onze medewerkers van het restaurant helpen u eventueel graag met uw keuze. Naast de dagelijkse maaltijden organiseren we bijna maandelijks themadagen en –buffetten. Bel voor meer informatie naar tel: 0115-642606. We hopen u te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Weekmenu's en themadagen

 

 

 

 

Huiskrant

Bekijk hier de laatste huiskranten.