• Bachten Dieke

  Koninginnelaan 2
  4532 BP Terneuzen
  Nederland

  0115 - 613 659
  Bachten Dieke

Bachten Dieke is gelegen aan de Koninginnelaan in Terneuzen. Deze locatie beschikt over 86 appartementen, dagopvang en verpleeghuiszorg. Aan de achterzijde van Bachten Dieke ligt een mooie, groot aangelegde tuin waar heerlijk in te wandelen is. Er zijn verschillende zitjes en fitness toestellen aanwezig. 

In het restaurant van Bachten Dieke kunt u gebruik maken van een heerlijk kopje koffie. Ook kunt u er à la carte eten. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen uit de buurt. Op het tabblad 'Voorzieningen' leest u meer over ons restaurant.

Vitaal Centrum

Het centrum 'Vitaal ouder' in Bachten Dieke opende in 2010. Het doel hiervan is het voorkomen van een sociaal isolement en zorgen dat bewoners en omwonenden mentaal fit blijven. Er is apparatuur aangeschaft om op een speelse en laagdrempelige manier cliënten te amuseren in het Bruin Café. Zo is er een speeltafel met o.a. oud Hollandse spelletjes om de hersenen te 'joggen', een jukebox die oude tijden doet herleven en een professionele massagestoel voor ultieme ontspanning.

Duurzaam Bachten Dieke

Bachten Dieke gestart met ‘Duurzaam Bachten Dieke’. Het streven is om binnen twee jaar een bezuiniging van 20% te behalen op bijvoorbeeld energiekosten en afvalverwerking. Doel is om bewustzijn te creëren en mensen te prikkelen om met elkaar na te denken over een duurzame werk- en leefomgeving. Het mooie van dit project is dat iedereen, jong en ouder, er aan mee kan werken. Heeft u een besparingstip? Deel die dan met ons. In Bachten Dieke hangt een ideeënbus. Komt u niet in Bachten Dieke maar heeft u toch een idee? U kunt uw idee dan mailen naar duurzaambachtendieke@zzv.nl

Contactgegevens

Bachten Dieke

Koninginnelaan 2 in Terneuzen

Tel: 0115 - 613659

Bachten Dieke in Terneuzen, één van de ouderenzorglocaties van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, biedt het volgende aan. Als u op één van de links klikt, leest u wat dit precies betekent. 

Woonvormen

Tijdelijk verblijf

En...

Bachten Dieke heeft de volgende voorzieningen:

 • Café
 • Bibliotheek
 • Restaurant 
 • Winkel
 • Kapsalon
 • Pedicure
 • Verhuur scootmobiel
 • Vervoersdienst

Brasserie

Lunchkaart

U bent van harte welkom om ter plekke iets te kiezen van onze lunchkaart, zoals soep met een broodje, een tosti, diverse belegde broodjes of een snack. Dit kan tussen 11:30 en 13:00 uur.

Koffie, thee of fris met iets lekkers

U kunt tussen 10:00 en 17:00 uur bij ons terecht voor een drankje met iets lekkers er bij.

Iets te vieren?

Heeft u een verjaardag of een jubileum? Dan mag een hapje en een drankje uiteraard niet ontbreken. Neem contact op met één van onze horeca-medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Huiskrant

Bekijk hier de laatste huiskranten.