Op basis van thuiszorg

Binnen ZorgSaam is er de mogelijkheid om zelfstandig te wonen met zorg in de buurt (voorheen heette dit geclusterd wonen/aanleunwoningen). Deze woonvorm bevindt zich rondom of op één van onze ouderenzorglocaties. Op basis van thuiszorg krijgt u zorg en ondersteuning en heeft u de nodige service vanuit de locatie. Ook kunt u (tegen betaling) gebruik maken van voorzieningen van de ouderenzorglocatie. Zo heeft u een veilig en comfortabel gevoel.

Uw appartement

Alle appartementen en woningen zijn afgestemd op ouderen. Ze beschikken over een aparte woon- en slaapkamer, berging, keuken, toilet en badkamer. De appartementen zijn ruim, comfortabel en geschikt voor één of twee personen. Ook zijn ze rolstoeltoegankelijk, hebben een oproepsysteem en voorzieningen voor telefoon- en televisieaansluiting. Sommige appartementen beschikken over een extra kamer. De appartementen hebben een eigen voordeur, brievenbus en oproepsysteem. U huurt het appartement van een woningbouwvereniging.

Zorg en ondersteuning

Heeft u hulp of zorg nodig? Op basis van thuiszorg krijgt u huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en/of begeleiding.

Onze locaties

U kunt op of rondom deze locaties terecht voor zelfstandig wonen met zorg:

Zorg aanvragen

Om in aanmerking te komen voor zelfstandig wonen met zorg moet u zich aanmelden bij de woningbouwverenigingen WoongoedClavis of Woonstichting Hulst (afhankelijk van de locatie waar u wilt wonen). Dit voor het huren van het appartement. Vervolgens gaat één van onze zorgmakelaars met u in gesprek.