U woont bij ons zelfstandig in uw appartement, aangevuld met zorg, welzijn en begeleiding (voorheen heette dit het verzorgingshuis). Dit is op basis van een Wlz-indicatie. U krijgt de zorg die u op basis van uw indicatie nodig heeft. Zo bieden we bijvoorbeeld persoonlijke verzorging, maaltijdvoorziening, activiteiten, schoonmaak en begeleiding. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Als u in één van onze woonzorgcentra woont, heeft u een eigen appartement. U kunt uw appartement inrichten naar uw persoonlijke smaak. U beschikt over een oproepsysteem. Dit oproepsysteem kunt u gebruiken in geval van nood, maar ook om hulp en zorg te vragen. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de manier waarop u altijd gewend was te leven.

Onze locaties

U kunt op deze locaties terecht:

Zorg aanvragen

Om in aanmerking te komen voor wonen in een woonzorgcentrum heeft u een Wlz-indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Onze zorgmakelaars van het ZorgAdviesPunt gaan graag met u in gesprek en kunnen u helpen met het indienen van de aanvraag bij het CIZ.

Digitale rondleiding

Benieuwd hoe een locatie eruit ziet? Bekijk onze digitale rondleidingen!