ZorgSaam-Psychologie

Psychologie

Voor kinderen en volwassenen

De medisch psycholoog verzorgt psychologische hulp bij lichamelijke problemen die samen gaan met psychische klachten. Lichamelijke problemen, zoals chronische of ernstige ziekten en onbegrepen klachten, kunnen erg ingrijpend zijn. De psychologen hebben specifieke kennis op het gebied van het grensvlak van psychologie en geneeskunde om u de beste behandeling te geven. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht. 

ZorgSaam-Psychologie

U kunt alleen met een verwijzing van een behandelend medisch specialist terecht bij de medische psycholoog. U kunt dus niet rechtstreeks een eerste afspraak maken. Wij ontvangen de verwijzing van uw behandelend specialist en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688260

Routenummer
95

Liduina

Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0115-688260

Routenummer
14

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0115-688260

Routenummer
90