De afdeling Radiologie van ZorgSaam Ziekenhuis maakt het veilig digitaal delen van radiologische onderzoeken mogelijk voor patiënten en behandelaars. Deze service is kosteloos.

Tijdens een onderzoek worden medische beelden gemaakt. De arts of verpleegkundige heeft deze nodig voor een diagnose of behandeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echo, röntgenfoto of scan. Wanneer u ergens anders zorg krijgt of bijvoorbeeld een second opinion wil, kan het zijn dat u deze beelden nodig heeft. U kunt ze dan opvragen. Wordt u doorverwezen naar Adrz, Zrti of een ziekenhuis in Gent dan hoeft u geen beelden op te vragen. Als u daarvoor toestemming heeft gegeven, zijn de beelden van Radiologie ZorgSaam daar automatisch beschikbaar.

ZorgSaam Ziekenhuis bewaart beelden van radiologische onderzoeken in een digitaal archief.

Dit gebeurt voor alle locaties op een centrale plek. Wilt u deze beelden opvragen? U leest hiernaast voor wie dit toegankelijk is en hoe u dit doet.

U kan voor het opvragen van beelden contact opnemen met de administratie van onze afdeling Radiologie, telefonisch op werkdagen tussen 8:30 uur en 16:30 uur op het telefoonnummer 0115-688433 of via ons e-mailadres: radiologie@zzv.nl