In Terneuzen, Hulst & Oostburg

Afspraak maken

Radiologie is letterlijk het stellen van een diagnose, ook wel het onderzoeken van de aard en plaats van een ziekte door middel van straling. Ook werkt de afdeling met echografie en magnetische resonantie (MRI). Op de afdeling Radiologie zijn vijf verschillende soorten röntgentechnieken mogelijk: algemene radiologie, orgaan diagnostiek, angiografie, mammografie en computer tomografie (CT).

 

De radioloog kan met röntgen- en andere onderzoeken constateren of een lichaamsdeel of orgaan ziek of gezond is. De diagnose van de radioloog is meestal bepalend. Een radioloog verricht niet alleen onderzoek, maar behandelt ook (interventieradiologie).

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

U kunt telefonisch een afspraak maken op tel: 0115-688433, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 uur.

 

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688433

E-mail: radiologie@zzv.nl

Routenummer

65

Meer contactgegevens

Liduina, Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Contact

Tel: 0114-373050

E-mail: radiologie@zzv.nl

Routenummer

1

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0117-459233

E-mail: radiologie@zzv.nl

Routenummer

75

Meer contactgegevens