De medisch psycholoog verzorgt psychologische hulp bij lichamelijke problemen die samen gaan met psychische klachten. Lichamelijke problemen, zoals chronische of ernstige ziekten en onbegrepen klachten, kunnen erg ingrijpend zijn. De psychologen hebben specifieke kennis op het gebied van het grensvlak van psychologie en geneeskunde om u de beste behandeling te geven. Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht.

Voor een eerste afspraak op de polikliniek psychologie is een verwijzing van de medisch specialist nodig. De medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op. U wordt daarna zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak.

Videoconsult

Binnen het specialisme medische psychologie is het mogelijk om bij één of meerdere zorgverleners een videoconsult (beeldbellen) in te plannen. Bespreek de mogelijkheden met uw zorgverlener.

Verwijzing

In het algemeen geldt dat voor ziekenhuiszorg u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. In het geval van medische psychologie dient uw huisarts u door te verwijzen naar een specialist. Alleen de specialist kan u doorverwijzen naar het specialisme medische psychologie. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688260

E-mail: medischepsychologie@zzv.nl

Routenummer

100

Meer contactgegevens

Antonius, Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Contact

Tel: 0115-688260

E-mail: medischepsychologie@zzv.nl

Routenummer

90

Meer contactgegevens