ZorgSaam - Lab klinische chemie

Lab - Klinische chemie

Laboratorium klinische chemie 

In dit laboratorium voeren we onderzoeken uit die zich richten op het meten van menselijke stoffen en cellen. Dit doen we om ziekten vast te stellen of uit te sluiten, het verloop van een ziekte te volgen, het succes van de behandeling vast te stellen of ziekten helpen te voorkomen. We voeren onderzoek uit op bijvoorbeeld bloed, urine, feces, sperma, hersenvocht, speeksel, wondvocht, buikvocht en longvocht. Ook onderzoeken we eiwitten, hormonen, tumormarkers, vitamines, beenmerg, stolling en bloedgroepen. De onderzoeken worden snel uitgevoerd en zijn van invloed op het behandelplan van uw behandelend arts.

 

Accureon

Bravis Ziekenhuis en ZorgSaam Ziekenhuis bundelden sinds 2021 de krachten van hun beide laboratoria klinische chemie. Die laboratoria gaan zelfstandig verder onder de naam Accureon BV. Voor patiënten verandert er buiten de naamsverandering weinig. De vertrouwde goede zorgverlening en laboratoriumdiagnostiek in de regio blijven behouden. Klik hier voor meer informatie.

Bloedafname in onze ziekenhuizen (Terneuzen, Oostburg en Hulst) is alleen mogelijk op afspraak. Daarnaast kunt u op diverse plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen op buitenprikposten zonder afspraak terecht om bloed te laten prikken.

Lees meer over bloedafname, onze locaties en hoe u een afspraak kunt maken. 

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688402

E-mail: kclaboratorium@zzv.nl

Routenummer
99

Liduina

Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0114-373057

E-mail: kclaboratorium@zzv.nl

Routenummer
11

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0117-459211

E-mail: kclaboratorium@zzv.nl

Routenummer
66

Andere geïnteresseerden bekeken ook