ZorgSaam-Chirurgie

Chirurgie

Spreekuur in Terneuzen, Hulst & Oostburg

Het specialisme chirurgie behandelt patiënten van alle leeftijden en met verschillende aandoeningen. De patiënten worden door de huisarts doorverwezen of komen binnen op onze afdeling Spoedeisende Hulp. De chirurg is te vinden op zowel de operatiekamer als op de poliklinieken. Meestal gaat het om geplande operaties, maar ook spoedoperaties, zoals na ongevallen, worden door één van onze chirurgen uitgevoerd.

ZorgSaam-Chirurgie

Wilt u een bezoek brengen aan iemand die is opgenomen in ons ziekenhuis? U vindt hier de bezoektijden.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

U kunt als patiënt niet zelf een afspraak maken bij ons specialisme. Uw huisarts of behandelend specialist zal u verwijzen naar chirurgie. Wij beoordelen de verwijzing op specialisatie, waarna we telefonisch of per brief een afspraak met u maken voor het spreekuur. 

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-688423

Routenummer
67

Liduina

Lyceumstraat 20
4561 HV Hulst

Contact

Tel: 0114-373022

Routenummer
5

Antonius

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0117-459282

Routenummer
50