FitPlan

Bewegen is belangrijk. Het is gezond voor lichaam en geest en het helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Het medisch FitPlan van ZorgSaam biedt uitkomst!

Het medisch FitPlan in ziekenhuis De Honte biedt patiënten die geen fysiotherapeutisch doel meer hebben maar wel een bewegingshulpvraag de mogelijkheid om te fitnessen met professionele begeleiding.

We bieden de patiënten een oefentraject aan om ze zo goed mogelijk voor te bereiden om zelfstandig te kunnen gaan sporten of naar de sportschool te kunnen gaan. Bewegen is belangrijk. Het is gezond voor lichaam en geest en het helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Het medisch FitPlan biedt uitkomst!

Professionele begeleiding

Onze deskundige begeleiding is resultaatgericht en sluit onnodige risico’s en blessures uit. Aangezien de trainingsprogramma’s op maat worden gemaakt, is het medisch FitPlan geschikt voor elke leeftijd. Ook bij de groepstrainingen, maximaal 13 deelnemers, traint u altijd onder begeleiding. Met een afwisselend trainingsprogramma wordt er gewerkt aan kracht, conditie, coördinatie en algehele ontspanning van het lichaam.

Meer informatie

Meer informatie over het medisch FitPlan kunt u lezen in onderstaande folder.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het medisch FitPlan? Neem dan contact op met onze bewegingsagogen van de afdeling Fysiotherapie.

De Honte
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Routenummer 89
Tel.: 0115-688262
E-mail: fysiozorgsaam@zzv.nl