In het ziekenhuis en bij u thuis

Afspraak maken

Het Wondexpertisecentrum is er voor u als uw wonden niet willen genezen volgens verwachting. Onze wondverpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het behandelen van moeilijk te genezen wonden. Zij zorgen samen met de medisch specialisten voor onderzoek en het opstellen van een behandelplan. Ook zorgen ze ervoor dat de wondzorg thuis goed wordt opgevolgd en evalueren met regelmaat de behandelresultaten. Wondbehandeling kan bestaan uit het opheffen van de oorzaak (bijvoorbeeld drukontlasting bij decubitus) of het toepassen van verbandmaterialen tot de inzet van o.a. negatieve druktherapie of eigen bloedplaatjes.

U kunt telefonisch een afspraak maken bij het Wondexpertisecentrum ZorgSaam op tel: 0115-​688082.

Videoconsult

Binnen het wondexpertisecentrum is het mogelijk om bij één of meerdere zorgverleners een videoconsult (beeldbellen) in te plannen. Bespreek de mogelijkheden met uw zorgverlener.

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte , Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688082

E-mail: wec@zzv.nl

Routenummer

67

Meer contactgegevens