Spreekuur en behandeling in Terneuzen

Afspraak maken

In ons pijnbehandelcentrum van ZorgSaam kunt u terecht voor de begeleiding en/of behandeling van verschillende pijnklachten. U wordt behandeld door anesthesiologen met specialisatie pijnbestrijding. Voorbeelden van soorten pijn die we behandelen zijn chronisch lage rugpijn (meestal met uitstraling naar één of beide benen), pijn uitgaande van de halswervels (vaak met hoofd- of schouder/armpijn), pijn uitgaande van de borstwervels, complex regionaal pijn syndroom, pijn bij kanker, littekenpijn, zenuwpijn en aangezichtspijn.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. Op deze pagina vindt u onze wachttijden.

Voor een eerste afspraak bij het pijnbehandelcentrum is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. De huisarts of medisch specialist stuurt de verwijzing naar ons op.

U wordt daarna zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak en/of u ontvangt een brief. U wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Spoedaanvragen hebben voorrang. Als het om een eerste afspraak gaat, ontvangt u ook een medicatielijst. Graag deze lijst invullen en meenemen bij de eerste afspraak.

 

De Honte , Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Contact

Tel: 0115-688484

E-mail: pijnpoli@zzv.nl

Routenummer

84

Meer contactgegevens