Binnen het Sportmedisch centrum ZorgSaam werken we nauw samen met verschillende zorgprofessionals, waaronder met podoloog Berat Demaj. Sinds 1 juni 2023 is Dhr. Besnik Peci  aan het team toegevoegd . Besnik is een geregistreerde podotherapeut in Nederland.

Voet- en schoenenspreekuur (podologie)

Heeft u last van uw voeten? Snel rugpijn? Last van heup of knie? De oplossing kan simpeler zijn dan u in eerste instantie misschien denkt. De sportarts en/of podoloog (podotherapeut) kunnen een schoen-, zool- en loopadvies geven, afgestemd op de sport (ook fiets- en schaatsschoenen) of bij eventuele andere klachten (zowel bij sporters als bij niet-sporters). Er zijn diverse onderzoeken/behandelingen mogelijk:

Video gang- en loopanalyse

Via vertraagde videobeelden en gespecialiseerde software analyseren we uw stappatroon op afwijkingen in functie en statiek.

Steunzooltherapie

Wij maken functionele zolen om de statiek en functie van de voeten, knieën, heupen en lage rug te verbeteren. De zolen worden 3D geprint volgens de laatste technologieën.

Bekkentorsiemeting

Het komt vaak voor dat klanten een twist of verwringing hebben in hun bekken. De beide bekkenhelften staan dan niet gelijk voorwaarts of achterwaarts gekanteld. Dit kan zorgen voor pijn in rug, heup, knie of voet. Of het kan zorgen voor een beenlengteverschil. Met onze bekkentorsiemeting bekijken we of dit bij u het geval is en helpen wij u verder.

Voetdrukmeting

Via het internationaal bekende RS-scansysteem en druksensoren meten we de druk bij wandelen of lopen en bepalen we hoe uw voetfunctie is.

(Sport)schoenadvies

We bieden (sport)schoenadvies op maat op basis van de bevindingen uit het onderzoek.

Tarief (per 1 augustus 2023)

Eerste consult: € 100,41

Nacontrole: € 31,14

Steunzolen op maat: € 180,94 (incl. 21% BTW) en € 149,54 (excl. BTW)

juli 2023