Spreekuur in Terneuzen & Oostburg

Afspraak maken

Kaakchirurgie, ook wel Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) genoemd, is het specialisme dat zich bezighoudt met onderzoek, diagnose en behandeling van ziekten en afwijkingen in de mond, de kaken en het aangezicht.

 

De maatschap Kaakchirurgie uit Brugge, die ook werkzaam waren in ziekenhuis ZorgSaam in Zeeuws-Vlaanderen hebben aangegeven hun werkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen te beëindigen. De MKA groep neemt de kaakchirurgische zorg voor patiënten in Zeeuws-Vlaanderen per 1 januari 2022 over. MKA groep heeft meerdere vestigingen van kaakchirurgie in Nederland.

 

De informatie op deze pagina wordt binnenkort aangepast.

Met de wachttijd bedoelen we de periode tussen het moment van het maken van een afspraak en het moment dat u voor die eerste afspraak terecht kunt. ZorgSaam doet er alles aan om deze tijd zo kort mogelijk te houden. U vindt hier onze wachttijden.

 

U heeft twee mogelijkheden om een afspraak te maken:

  • Maak online een afspraak via het Patiëntenportaal (EPD). Klik hier voor meer informatie;
  • U kunt telefonisch een afspraak maken bij het specialisme kaakchirurgie op tel: 0117-459362.

Verwijzing

Voor ziekenhuiszorg geldt dat u altijd moet zijn doorverwezen door een huisarts of een andere medisch specialist. Zonder verwijzing vergoedt uw verzekeraar de zorg niet. Als er sprake is van een spoedgeval, bijvoorbeeld als u binnenkomt via de ambulance, is een verwijzing niet nodig.

De Honte, Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen

Contact

Tel: 0115-677140

Routenummer

38

Meer contactgegevens

Antonius , Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

Contact

Tel: 0117-459362

E-mail: polikaakchirurgie@zzv.nl

Routenummer

70

Meer contactgegevens