Om te voorkomen dat u uw afspraak met een van onze artsen of andere zorgverleners vergeet, willen wij u er graag aan helpen herinneren. Voor een groot aantal spreekuren kunt u via uw emailadres een herinnering ontvangen. U krijgt dit bericht twee dagen van te voren. Patiënten die geen emailadres hebben of die geen email willen ontvangen, kunnen het bericht per sms krijgen op een mobiele telefoon.

Hoe werkt het

U ontvangt een herinnering voor de afspraken die u op een bepaalde dag hebt bij ZorgSaam. Er kan geen herinnering worden gestuurd voor een onderzoek of behandeling bij het laboratorium, de röntgenafdeling of fysiotherapie. Als u dus een afspraak hebt voor een röntgenonderzoek en daarna bij een arts op de polikliniek, ontvangt u alleen een bericht voor uw afspraak bij de arts.

Registratie

Om de herinnering te kunnen sturen, hebben wij uw emailadres nodig of eventueel het nummer van uw mobiele telefoon. Ook moet u toestemming geven dat wij u een herinnering mogen sturen. U kunt dit bij het afsprakenbureau laten registreren.

Het Patiëntenportaal van ZorgSaam Ziekenhuis

Een online omgeving waar u als patiënt veilige toegang heeft tot een gedeelte van uw medisch dossier. In overleg met o.a. de medisch specialisten breiden we de onderdelen van het Patiëntenportaal stap voor stap uit. We verbeteren én vernieuwen, zodat u steeds meer mogelijkheden heeft. Krijgt u zorg van ons? Bezoek regelmatig het Patiëntenportaal om informatie in te zien.