Vrijwilligers

Binnen ZorgSaam wordt veel gebruik gemaakt van de diensten van vrijwilligers. Hun aanwezigheid is dan ook niet meer weg te denken.

Of u nu vrijwilligerswerk wilt doen in het ziekenhuis of bij één van onze ouderenzorglocaties, al deze werkzaamheden hebben één ding gemeen... ze draaien allemaal om het omgaan met mensen. U voert geen directe zorgtaken uit, maar ondersteunt bewoners, cliënten, patiënten en medewerkers. Denk hierbij aan samen wandelen of een spelletje doen met een bewoner, maaltijden serveren of gastvrouw- of gastheerschap in het  ziekenhuis. Omdat hulpbehoevende mensen tegenwoordig steeds langer zelfstandig, vaak met thuiszorg, thuis wonen, hebben we ook meer vacatures voor ‘buddies’ die met cliënten willen optrekken.

ZorgSaam - Vrijwilligers

Wat bieden wij?

Vrijwilligers zijn zeer waardevol voor onze organisatie. Naast de reiskostenvergoeding bieden we hen een goede introductie en inwerkperiode. Ook is er de mogelijkheid om samen met andere vrijwilligers scholingen te volgen. Aan het einde van het jaar krijgen alle vrijwilligers een kerstgeschenk en jaarlijks wordt er een vrijwilligersfeest georganiseerd.

Wat krijgt u ervoor terug?

Vrijwilligerswerk doet u niet voor niets. Er staat dan wel geen betaling tegenover, maar de waardering is des te groter. U legt contacten met andere mensen, doet nieuwe ervaringen op en misschien nog wel belangrijker: het verrijkt uw leven!

Neem contact met ons op

Vacatures vrijwilligerswerk

Ziekenhuis

Bel naar tel: 0115-688510 voor de mogelijkheden.

 

Antonius in Kloosterzande

 

Bachten Dieke in Terneuzen

 

Binnenstad van Hulst

 

De Blaauwe Hoeve in Hulst

 

Coensdike in Aardenburg

 

Emmaus in IJzendijke

 

Vremdieke in Hoek

 

Diverse locaties