• algemeen
  • thuiszorg

ZorgSaam Thuiszorg ondersteunt in Zeeuws-Vlaanderen jaarlijks meer dan 4.000 cliënten met wijkverpleging. We krijgen graag inzicht in hoe we dit doen. Hoe wordt onze zorg- en dienstverlening ervaren? Eenmaal per jaar voeren we een tevredenheidsonderzoek uit.

Dit onderzoek voeren we niet zelf uit, maar laten we doen door een extern bureau. Zij namen in de afgelopen periode contact op met 583 cliënten. De cliënten kregen verschillende vragen over hun ervaring. Die uitkomsten zorgen ervoor dat we trots kunnen zijn op ons ‘rapportcijfer’… een 8,7!

Door regelmatig onderzoek te doen blijven we aansluiten bij de behoeften en wensen van onze cliënten. En daar gaat het om!

Zorgkaart Nederland

Wist u dat alle waarderingen en toelichtingen uit het onderzoek worden doorgeplaatst op de website van Zorgkaart Nederland. Bent u cliënt en heeft u niet meegedaan met het onderzoek? U kunt uw eigen team van ZorgSaam Thuiszorg ook waarderen! Ga naar www.zorgsaam.org/zorgkaart-nederland voor meer informatie. Op die pagina leggen we de stappen voor u uit! Ook kunt u direct naar www.zorgkaartnederland.nl gaan.