Maaltijdservice

Als bewoner van een van onze ouderenzorglocaties, bieden wij u de broodmaaltijden en de warme maaltijd aan. U kunt iedere dag zelf kiezen wat u wilt eten, net zoals u dat thuis gewend was.

Broodservice

U kunt gebruik maken van de broodservice van ZorgSaam. In het winkeltje op de locatie waar u woont, kunt u dan zelf uw brood en beleg uitkiezen. Wilt u uw brood en beleg liever zelf in de supermarkt of bij de bakker kopen? Ook dat kan natuurlijk. In dat geval ontvangt u een restitutie voor de broodmaaltijd.

Warme maaltijd

De warme maaltijd die wij u aanbieden wordt verzorgd door ‘De Zeeuwse Keuken’. U kiest zelf of u uw warme maaltijd nuttigt in uw appartement of in de multifunctionele ruimte (MFR) op de locatie waar u woont. De mogelijkheden van de warme maaltijd zijn afhankelijk van waar u deze nuttigt.

Nuttigen van de warme maaltijd in uw appartement

  • U kiest en bestelt zelf de maaltijden online bij ‘De Zeeuwse Keuken.
  • U geeft aan of u de warme maaltijd ’s middags of ’s avonds wilt nuttigen.
  • De maaltijd warmt u op middels een magnetron (of casserole).

Winkel

Op elke ouderenzorglocatie van ZorgSaam is een winkeltje. Indien u gebruik maakt van de broodservice van ZorgSaam kunt u hier uw brood en beleg halen. Maar uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere (kleine) aankopen. En kunt u onder het genot van een lekker kopje koffie of thee (bij)kletsen met andere bewoners. Het winkeltje is op maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 tot 11.30 uur.