Werken of leren

En zorg voor dié glimlach!

Wij hebben volop mogelijkheden in de thuiszorg, in de ouderenzorg, in het ziekenhuis en bij de ambulance. Kom bij ons werken en zorg voor dié glimlach: bij cliënten, bij bewoners, bij patiënten, bij collega’s en bij jezelf. Daar doen we het voor, samen!

Toe aan een nieuwe uitdaging in één van onze 26 wijkteams, op één van onze 13 ouderenzorglocaties of in het ziekenhuis? Durf de stap te zetten. Vaak ligt er een vast contract voor je klaar! Werken bij ons is werken met en voor mensen, zowel in teamverband als individueel.

Zo varieert het werk in het ziekenhuis van een chirurgische verpleegafdeling tot de kinderafdeling, van polikliniek tot intensive care. Als ambulanceverpleegkundige ben je veel onderweg en verleen je hulp aan mensen die acute hulp nodig hebben. Een baan in de thuiszorg betekent werken bij mensen thuis. Je verricht niet alleen directe zorgtaken, maar je hebt ook een signalerende functie. Het is zelfstandig werk met veel afwisseling. In één van onze ouderenzorglocaties ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners.

ZorgSaam - Werken en leren

Niet alleen banen in de zorg

Bij ZorgSaam kun je niet alleen terecht voor een baan in de zorg. We hebben ook allerlei andere functies, zoals een baan in de logistiek, ICT en administratie.

Opleidingen

De diverse zorgbanen vragen uiteraard om verschillende zorgopleidingen. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten of solliciteren?

Bekijk hier onze vacatures. Wil je meer informatie? Mail naar solliciteren@zzv.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-12659366.

Verhalen van medewerkers

Bekijk hier waar ZorgSaam-medewerkers een glimlach van krijgen.

Kom bij ons werken, wij kunnen jouw glimlach gebruiken!