In het Zorgverlenersportaal kunnen externe zorgverleners belangrijke gegevens raadplegen van hun patiënten, zoals deze zijn vastgelegd in het ZIS/EPD. De informatie wordt ‘realtime’ vanuit het ZIS/EPD in het Zorgverlenersportaal getoond. Hierdoor beschikt de externe zorgverlener altijd over de meest actuele gegevens.

Aanmeldformulier

Om u toegang te kunnen geven tot het Zorgverlenersportaal, vragen wij u een aanmeldformulier in te vullen. U kunt het ingevulde aanmeldformulier opsturen naar frontoffice@zzv.nl.

Toegang

U kunt toegang krijgen tot het zorgverlenersportaal door in te loggen met een UZI-pas of gebruik te maken van Zorg-ID. Als u gebruik wenst te maken van Zorg-ID moet op uw PC of netwerk de ZORG-ID applicatie geïnstalleerd zijn. Zorg-ID installeren kan via de volgende link: https://www.vzvz.nl/diensten/zorg-id/support.

Richtlijn voor externe zorgverleners

Er is een richtlijn die geldt voor het Zorgverlenersportaal van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen, zodat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten. Door het Zorgverlenersportaal te gebruiken, op welke wijze dan ook, aanvaardt u gebonden te zijn aan deze richtlijn.

Richtlijn

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Mail dan naar frontoffice@zzv.nl.