Externe zorgverleners en het Zorgverlenersportaal

In het Zorgverlenersportaal kunnen externe zorgverleners belangrijke gegevens raadplegen van hun patiënten, zoals deze zijn vastgelegd in het ZIS/EPD. De informatie wordt ‘realtime’ vanuit het ZIS/EPD in het Zorgverlenersportaal getoond. Hierdoor beschikt de externe zorgverlener altijd over de meest actuele gegevens.

Toegang tot Zorgverlenersportaal

Om u toegang te kunnen geven tot het Zorgverlenersportaal, vragen wij u een aanmeldformulier in te vullen. U kunt het ingevulde aanmeldformulier opsturen naar frontoffice@zzv.nl.

 

Het Zorgverlenersportaal is te benaderen via deze link https://zorgverlenersportaal.zorgsaam.org. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot het zorgverlenersportaal door in te loggen met een UZI-pas.

Richtlijn Zorgverlenersportaal voor externe zorgverleners

Er is een richtlijn die geldt voor het Zorgverlenersportaal van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig te lezen, zodat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten. Door het Zorgverlenersportaal te gebruiken, op welke wijze dan ook, aanvaardt u gebonden te zijn aan deze richtlijn.

Handleiding en instructie

Hier vindt u een handleidingen voor de huisarts of voor de apotheker:

 

Vragen

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Mail dan naar frontoffice@zzv.nl.