• algemeen
  • thuiszorg
  • wonen & zorg
  • ziekenhuis

Zeeuwse Zorg Coalitie officieel van start!

Om goede zorg in Zeeland voor iedereen toegankelijk te houden, nu en in de toekomst, heeft een groot aantal partijen – waaronder ZorgSaam – de krachten gebundeld in de Zeeuwse Zorg Coalitie. Goede zorg is onmisbaar voor de leefbaarheid in Zeeland en een belangrijk onderdeel van een gezond vestigingsklimaat. Samen slaan we de handen ineen: we moeten over de grenzen van de eigen organisatie heen kijken voor innovatieve oplossingen. Het belang van Zeeland staat voorop! Vandaag werd het officiële startsein gegeven voor dit bijzondere Zeeuwse samenwerkingsverband.

Lees alles op de nieuwe website!

Wilt u meer weten over de Zeeuwse Zorg Coalitie, waarbij ZorgSaam is betrokken? Neem dan zeker even een kijkje op de gloednieuwe website zeeuwsezorgcoalitie.nl. Bekijk welke partijen nog meer aangesloten zijn en lees meer over de verschillende thema’s waarop de coalitie zich richt of de projecten waaraan wordt gewerkt.

Zeeuwse Zorg Coalitie in 2 minuten

Wilt u in 2 minuten weten wat de Zeeuwse Zorg Coalitie inhoudt? Dan hoeft u alleen maar deze video te bekijken. Veel kijkplezier!

Vragen? Laat het ons weten!

Heeft u een vraag over de Zeeuwse Zorg Coalitie? Neem dan contact met ons op.