• algemeen
  • thuiszorg
  • wonen & zorg
  • ziekenhuis

Dat het door de coronacrisis voor zorgmedewerkers een bijzonder zwaar jaar is, is ook de nieuwe stichting Vrienden van ZorgSaam niet ontgaan. Om alle medewerkers van ZorgSaam een hart onder de riem te steken, organiseren zij speciaal voor hen een geweldig online kerstevent. 

 

Rianne Vons, bestuursvoorzitter: “Onze zorgmedewerkers hebben het afgelopen jaar keihard gewerkt onder zware omstandigheden. Daar hebben wij enorm respect voor! Onze  waardering willen graag tastbaar maken en de medewerkers een hart onder de riem steken. Daarom organiseren wij een leuk online kerstevent zodat ze even samen – uiteraard geheel coronaproof – kunnen ontspannen.”

 

Online Pub-Quiz

Op drie verschillende avonden kunnen medewerkers van ZorgSaam deelnemen aan een heuse online Pub-Quiz. Een interactief event waar medewerkers in teamverband het tegen elkaar opnemen en strijden om leuke prijzen én de eeuwige roem. Niemand minder dan Maikel Harte presenteert op geheel eigen en ludieke wijze de avond.

 

Vrienden van ZorgSaam

Vrienden van ZorgSaam richt zich op projecten die de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden. De stichting Vrienden van ZorgSaam zoekt bij het ontwikkelen en realiseren van projecten nadrukkelijk samenwerking met de Zeeuws-Vlaamse gemeenschap. Rianne: “De naam van de stichting zegt het eigenlijk al. We zetten ons als vriendengroep in. Wilt u deze kerst de zorgmedewerkers van ZorgSaam ook een hart onder riem steken? Word dan Vriend van ZorgSaam en doneer via www.vriendenvanzorgsaam.nl.”

Het bestuur van de Vrienden van ZorgSaam.