• Verloskunde & Geboortecentrum

Wij zijn trots op onze verloskundigen! Sinds kort hebben zij een eigen logo en website Ć©n je kunt hen vinden op Facebook en Instagram. Al bijna 20 jaar runnen de verloskundigen hun eigen 1e lijns verloskundigenpraktijk onder het dak van ZorgSaam. Daarnaast werken zij ook als 2e lijns verloskundigen nauw samen met de gynaecologen en verpleegkundigen in het Geboortecentrum.

Hun wens was om een eigen identiteit te hebben, onder de vlag van ZorgSaam. Een praktijk met een eigen gezicht en met een warme uitstraling. Hiermee laten ze zien waar ze als team voor staan: kwalitatieve, veilige en continue zorg. Vertrouwd in een nieuw jasje!

De Verloskundigen ZorgSaam openen begin 2022 een eerstelijnspraktijk op een locatie buiten het ziekenhuis. Momenteel wordt er hard gewerkt in de nieuwe praktijk op Axelsestraat 214 in Terneuzen! De praktijk wordt voorzien van prachtige echo- en behandelkamers, van alle gemakken voorzien. De praktijk wordt sfeervol en huiselijk ingericht in de nieuwe, warme kleuren die horen bij de Verloskundigen ZorgSaam. Het is de bedoeling dat zwangere vrouwen vanaf eind januari voor hun echo’s en controles terecht kunnen in de nieuwe praktijk.