• algemeen
  • wonen & zorg
  • ziekenhuis

Helaas moet ZorgSaam noodgedwongen een deel van de zorg beperken. Dat wil zeggen dat bepaalde afspraken en operaties worden uitgesteld. Dat is nodig om de overige zorg door te kunnen laten gaan.

Onze medewerkers willen uiteraard zorg verlenen aan ál onze patiënten. Het afzeggen van afspraken doet dan ook pijn aan ons (zorg)hart. We doen het echt zo min mogelijk. Onze medisch specialisten bekijken alle afspraken kritisch. Wat kan én moet doorgaan gaat door. Bepaalde afspraken die toch nog iets uitgesteld kunnen worden, gaan naar een later moment op de planning.

Het is zeer vervelend voor de patiënten die het betreft en we zouden het liever niet doen. Maar we geloven erin dat we met deze stap terug toch zoveel mogelijk patiënten met én zonder corona kunnen blijven helpen. We blijven ons uiterste best doen.

Heeft u binnenkort een afspraak bij ZorgSaam? Dan hoeft u zelf niks te doen. In principe gaat het door. Als uw afspraak onverhoopt moet worden verzet, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op.