• algemeen
  • thuiszorg
  • wonen & zorg

In deze vreemde tijd met corona is er positief nieuws vanuit de Thuis- en Ouderenzorg van ZorgSaam. Alle medewerkers werken vanaf deze week namelijk in nieuwe kleurige jasjes!  

Medewerkers hebben vorig jaar meegedacht over de vormgeving van de kleding. De jasjes zijn vooraf ook uitgebreid getest. Het resultaat: functionele en comfortabele kleding die er ook nog eens leuk uitziet. ZorgSaam introduceert de nieuwe dienstkleding namelijk in vier verschillende kleurencombinaties. Medewerkers mogen zelf kiezen welke het mooiste bij hen past.

Herkenbaarheid

Met de invoering van de nieuwe dienstkleding zijn niet alleen de medewerkers van de thuiszorg, maar ook de medewerkers van de ouderenzorg goed herkenbaar. Zij droegen tot voor kort namelijk reguliere kleding.

Duurzaam

Met de aanschaf van de nieuwe dienstkleding investeert ZorgSaam ook in duurzaamheid. Voor elke 5 jasjes die ZorgSaam aanschaft plant producent Alsico 1 boom op hun plantage in Madagaskar. Inmiddels zijn er al ruim 1.000 bomen geplant. Daarnaast wordt alle oude dienstkleding gerecycled tot granulaat waar ze meubilair van maken.