• Mammacentrum ZorgSaam
  • Oncologie

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden… Kortom, kanker raakt iedereen. Jou dus ook.

Ben jij geraakt door kanker? Wil je iemand die ziek is een hart onder de riem steken? Of een dierbare die aan kanker is overleden herdenken? Vandaag is dé dag!

Onze collega’s staan vandaag in de hal van ZorgSaam Ziekenhuis locatie De Honte met dit mooie bord. Iedereen die voorbij komt, mag een boodschap op een post-it schrijven en deze achterlaten op dit bord. Door op Wereldkankerdag zoveel mogelijk post-its te verzamelen laten we zien dat mensen met kanker en hun naasten er niet alleen voor staan.

Op de dagbehandeling oncologie in onze ziekenhuislocaties staan deze hele week onze patiënten een beetje extra in het zonnetje. Iedere dag krijgen ze een extra traktatie aangeboden. Vandaag zijn dat heerlijke tompoucejes, voorzien van het logo van #wereldkankerdag