• algemeen

De meeste mensen vinden het normaal dat zij een ander helpen. Maar soms zit uw hoofd vol met alle regeldingen. En maakt u zich zorgen over uw naaste. CZ helpt u graag. Zodat u goed voor uw naaste zorgt, maar ook voor uzelf. Speciaal voor CZ klanten zijn er nu twee nieuwe diensten.

Inzicht, praktische tips en hulp met de Mantelzorgtest

Als mantelzorger hebt u vele petten op. U bent bijvoorbeeld kok, chauffeur en verzorger.

Deze taken geven veel voldoening, maar zijn soms ook zwaar. Misschien hebt u niet in de gaten hoeveel u doet. Of hoe weinig tijd er voor uzelf overblijft. Door het invullen van de CZ Mantelzorgtest krijgt u een goed beeld hiervan. En krijgt u praktische tips en hulp bij de zorg voor uw naaste. Ga naar www.cz.mantelzorgtest.nl.

Zorgt u voor iemand met dementie? Bestel het magazine ‘Voor de dag met dementie’

Welke dagbesteding past bij ons? Hoe zorg ik dat mijn naaste genoeg blijft eten, een goede nachtrust heeft en sociaal contact blijft houden? Het antwoord op deze vragen komt uitgebreid aan bod. Het magazine staat boordevol informatie over onderwerpen waar u mee te maken krijgt, zoals dagstructuur, beweging en ontspanning met kunst of muziek. Laat u inspireren, informeren en helpen met oplossingen voor alledaagse problemen. Zodat u er nóg beter voor uw naaste kunt zijn. Bent u CZ klant? Dan bestelt u het magazine gratis op www.cz.nl/dementiemagazine