• bariatrie en obesitas
  • algemeen
  • ziekenhuis

inds 1 juli 2019 biedt de Nederlandse ObesitasKliniek (NOK) Zeeland in Terneuzen samen met ZorgSaam een volledige behandeling voor patiënten met ernstig overgewicht. Wilt u gewicht verliezen? Dan willen wij u hier graag bij helpen. U kunt bij ons terecht voor een behandelprogramma op maat en intensieve begeleiding voor en na de operatie.

Behandelprogramma

“Mensen hebben vaak al van alles geprobeerd als ze bij ons terechtkomen”, vertelt Erica Colman, vestigingscoördinator van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Terneuzen. “Een operatie is ingrijpend, maar vaak wel het enige redmiddel. Het helpt om sneller af te vallen en een gezond gewicht te bereiken’. Wat het behandelprogramma uniek maakt, is de begeleiding door een multidisciplinair team. Dankzij persoonlijke begeleiding en contact met lotgenoten leert een patiënt zijn dagelijks eet- en leefpatroon aan te passen. Het gewicht zal blijvend verminderen en de kwaliteit van leven van de patiënt zal sterk verbeteren. Tevens zullen medische klachten en risico’s verminderen en mogelijk zelfs verdwijnen.”

Wat het behandelprogramma uniek maakt, is de begeleiding door een multidisciplinair team Erica Colman

Informatie over onze behandeling

Ook nu informeren wij u graag over onze behandeling. Wij doen dit telefonisch, of tijdens een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Wilt u meer weten over ons leefstijltraject of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze vestiging in Terneuzen. U kunt ons van maandag t/m donderdag bereiken op 0115 – 74 57 45. Meer informatie over onze behandeling is ook te vinden op www.obesitaskliniek.nl.